تحصیل در مقطع دکتری

پذیرش دکتری ,دکتری در اتریش ,پیدا کردن سوپروایزر,phd در اتریش,تحصیل دکتری در اتریش

موسسه دانش پژوهان اورانوس موسسه اعزام دانشجو با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری

ورود
به جهرمی گروپ خوش آمدید

 

  • مقطع دکتری در اتریش

در بین تمامی کشورهای اروپایی می توان گفت اتریش بهترین کشور برای ادامه تحصیل از نظر شرایط زندگی و هزینه ها میباشد.
برای ورود به دوره دکتری در اتریش متقاضی میباست مدرک کارشناسی ارشد خود را از یکی از دانشگاههای معتبر در ایران و یا خارج از کشور اخذ نمده باشد دوره دکتری در اتریش به دو صورت ارائه میگردد یک سری رشته ها که توسط خود دانشگاه معرفی میگردد و یکسری از رشته ها که باید استاد سوپروایز پیدا شود که اکثر رشته ها بصورت پیدا کردن استاد سوپروایزر میباشد بطور کلی مهمترین قسمت در اخذ پذیرش در دوره دکتری آشنایی با اساتید دانشگاهها و پیدا کردن استاد سوپروایزر مناسب میباشد .
دوره دکتری به زبان آلمانی و انگلیسی ارائه میگردد،داشتن مدرک زبان برای ورود به دانشگاهها الزامی نمی باشد و می توان بدون مدرک زبان پذیرش گرفت و دوره زبان را در اتریش گذراند.
در دوره دکتری دانشجویان امکان درخواست بورسیه تحصیلی را دارند که اخذ بورسیه ی تحصیلی از دانشگاه های اتریش مسیر هایی وجود دارد که بدون پرداخت شهریه وارد دانشگاه های معتبری مانند دانشگاه وین شوند. بطور کلی اگر به دنبال اخذ بورسیه از دانشگاه های اتریش باشیم باید بدانیم در این مسیر نیاز است در مدارک قبلی معدلی بالا و نمراتی بسیار خوب داشته و همچنین مقاله یا مقالاتی نیز در سطح بین الملل ارائه داده باشیم. همچنین ارائه ی یک طرح ابتدایی پروپزال و یا نگارش یک motivation letter الزامیست.

دانشگاه های اتریش انواع برنامه های کمک هزینه ی تحصیلی و بورسیه تحصیلی را برای متقاضیان بین المللی تحصیل با بورسیه در دانشگاه های اتریش فراهم کرده اند. دانشگاه های وین، تکنینک گراتس، لئوبن و سایر دانشگاه های معتبر کشور اتریش در رشته های مختلفی در حال حاضر PHD Positionزیادی ارائه میدهند که این فرصت ها در رشته هایی چون: ریاضیات، فیزیک و انرژی، اکولوژی میکروبی، تکنولوژی مولکول شناسی و پروتئین، علوم کامپیوتر، GIS، تحقیقات CeMMو تعدادی دیگر از زمینه های تحقیقاتی و پژوهشی که به صورت PHD Positionو با لحاظ در آمد جهت متقاضیان تحصیل PHDبا بورسیه در نظر گرفته شده است. البته لازم به ذکر است که این موقعیت های بسیار با ارزش در مقاطع دکتری فقط قابل دسترس خواهد بود و متقاضی حتما بایستی دارای پیش زمینه ی آکادمیک بسیار برجسته با معدل و نمرات بالا باشد تا در میان رزومه های ارسالی به اساتید راهنما و Admission Groupانتخاب شده و در هر رشته به کار گرفته شوند.

 

 تحصیل در مقطع PHD در اتریش:

 

  تحصیل در قلب اروپا و در دانشگاه های معتبر و ارزان همیشه از اولویت های دانشجویان ایرانی می باشد. اتریش با داشتن دانشگاههای بسیار معتبر در جهان میتواند مقصد افرادی باشد که مایل هستند در کنار تحصیل در یک دانشگاه عالی، زندگی ارزان و با کیفیتی هم داشته باشند.

 برای ورود به دانشگاه های اتریش در مقطع دکترا، به طور معمول داوطلب باید دانشجوی در حال تحصیل در دانشگاه های ترجیحاسراسری داخل کشور و یا کشور های دیگر باشد (البته در برخی موارد هم بدون اینکه فرد، دانشجو باشد هم میتوان برای مقطع دکترا پذیرش گرفت) و همچنین برای تحصیل در دوره دکتری، داشتن استاد راهنما از شرایط واجب و ضروری دریافت پذیرش می باشد به این صورت که پس از دریافت جواب مثبت از یک پروفسور به عنوان استاد راهنما اقدامات بعدی انجام شود که موسسه ما می تواند در این خصوص به متقاضیان کمک نماید.طول دوره دکترا  بسته به دانشگاه ، رشته و خود دانشجو 4 تا 6 سال می باشد.

 هر سال تحصیلی شامل دو ترم می باشد که ترم اول از ماه مارچ (اسفند ماه) شروع و ترم دوم هم از سپتامبر / اکتبر (مهر ماه) شروع می شود. دانشجویان خارجی بايد پس از ثبت نام در دانشگاه  و در صورتی که زبان تحصیلشان آلمانی است، برای آموختن زبان آلمانی در کلاس های زبان داخل دانشگاه ثبت نام کنند.

  

شهریه دوره های  دکترا در اتریش

 

 در اتریش هم در حدود ترمی 720 یورو می باشد.. اما در بعضی از دانشگاه ها - مانند دانشگاه 

   ملی وین (Uni-Wien) - اين شهريه را به دانشجويان ایرانی در صورتیکه حداقل 9 واحد در ترم گذارنده باشند، برمی گردانند.

  برای دانشجویان خارجی مقطع دکترا  هم امکان کار پاره وقت به مدت 20 ساعت در هفته وجود دارد اما حساب کردن بر روی درآمد این کار خصوصاً در سال اول تحصیل به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

 

مدارک مورد نیاز برای اقدام جهت اخذ پذیرش در دوره دکترا در اتریش عبارتند از:

 

  • کپی تمام صفحات پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

  • دوازده قطعه عکس رنگی

  • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه رسمی و تایید شده مدارک کارشناسی و  کارشناسی ارشد
  • ترجمه رسمی و تایید شده ریز نمرات کارشناسی  و کارشناسی ارشد 
  • دو عدد توصیه نامه از اساتید قبلی
  • رزومه
  • بیانیه هدف (SOP )
  • گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت وجود)
  • در برخی رشته ها مدرک آیلتس حداقل 6.5 آکادمیک
  • کپی تمام صفحات پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
  • دوازده قطعه عکس رنگی
  • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی

 رشته های دانشگاهی در مقطع دکترا شامل کلیه رشته های علوم انسانی، فنی مهندسی، علوم و هنر و گرایش های متفاوتی می باشد اما شرایط ورود برای هر رشته یا دانشگاه ممکن است با دانشگاه یا رشته دیگری متفاوت باشد. در اکثر رشته ها پذیرش مستقیم و به صورت قطعی صادر می شود اما در رشته های علوم پزشکی و پیرا پزشکی، داروسازی، روان شناسی، و تعدادی دیگر از رشته ها دارای آزمون ورودی است که لازم است فرد بعد از دریافت ویزا به اتریش رفته و در آزمون و مصاحبه ورودی شرکت نمایند. داوطلبانی که این مرحله را با موفقیت به پایان ببرند میوانند با اخذ ویزای دانشجویی وارد اتریش شده و تحصیل خود را آغاز نمایند.جهت کسب اطلاعات کاملتر با کارشناسان موسسه تماس حاصل فرمائید.


دیدگاه خود را بیان کنید