تحصیل در مقطع دکتری

دکتری در اسپانیا,ادامه تحصیل در اسپانیا ,تحصیلات تکمیلی در اسپانیا

موسسه دانش پژوهان اورانوس موسسه اعزام دانشجو با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری

ورود
به جهرمی گروپ خوش آمدید
  یک‌شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵ | 11:09   0 نظر   36 بازدید
تحصیل در مقطع دکتری

 

تحصیل در مقطع دکتری در اسپانیا

تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا را می توان یکی از مقاصد مناسب برای هموطنان ایرانی نامید که خواهان اخذ مدرک دکترا از یکی از کشورهای معتبر اروپایی هستند. در مطلب این هفته به بررسی شرایط تحصیل دکترا در اسپانیا می پردازیم و مزایای آن را به اختصار شرح خواهیم داد.

مزایای تحصیل دکترا در اسپانیا

  1. تحصیل در اسپانیا در دانشگاههای معتبر بین المللی مانند دانشگاه کاتالونیا، مادرید، بارسلونا و …
  2. بیش از 30 دانشگاه مورد تایید وزارت علوم در ایران
  3. فرصت تحصیل به زبان انگلیسی در اسپانیا
  4. بدون نیاز به ارائه مدرک زبان برای اخذ پذیرش
  5. هزینه های اندک و مقرون به صرف در مقطع دکترا
  6. امکان دریافت بورسیه تحصیلی
  7. اجازه کار 20 ساعت در هفته
  8. امکان تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی پس از ورود به اسپانیا
  9. امکان دریافت گذرنامه در صورت اقامت بیش از 5 سال در اسپانیا

شرایط تحصیل دکترا در اسپانیا

مقطع دکترا در اسپانیا یک دوره 5 ساله می باشد که به دو بخش تقسیم می شود: 2 سال اول برای گذراندن واحدهای اختصاصی و کلاسی و 3 سال دوم برای انجام پایان نامه و دفاع می باشد. پیش شرط ورود به مقطه دکترا در اسپانیا داشتن مدرک کارشناسی ارشد معتبر و تسلط به زبان انگلیسی است. هزینه تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا به صورت میانگین 500 تا 700 یورو در سال می باشد که به نسبت اکثر کشورها هزینه مقرون به صرفه ای محسوب می شود.

همچنین امکان دریافت بورسیه تحصیلی اسپانیا در مقطع دکترا نیز فراهم می باشد اگرچه رقابت برای دریافت بورسیه نسبتاً بالا است ولی متقاضیانی که دارای معدل بالای 16 در مقطع کارشناسی ارشد، نمره بالا در آیلتس، مقالات و کنفرانس های بین المللی، سابقه کار مرتبط و همچنین تاییدیه یک استاد از دانشگاه مربوطه به عنوان استاد راهنما باشند می توانند از بورسیه تحصیلی در اسپانیا برخوردار شوند که شامل شهریه رایگان و حقوق ماهیانه تا 2000 دلار است.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دکترا در اسپانیا

  • ترجمه رسمی کلیه مدارک تحصیلی ( دانشنامه و ریز نمرات )
  • ترجمه شناسنامه
  • اسکن از صفحه اول پاسپورت
  • رزومه تحصیلی
  • سابقه کاری ( در صورت وجود )
  • انگیزه نامه شخصی SOP
  • ارائه پروپوزال
  • توصیه نامه
  • مقالات و کنفرانس های بین المللی در صورت وجود
  • مدرک زبان انگلیسی در صورت وجود ( TOEFL – IELTS )
دیدگاه خود را بیان کنید