تحصیل در مقطع دکتری اسپانیا

دکتری در اسپانیا,ادامه تحصیل در اسپانیا ,تحصیلات تکمیلی در اسپانیا

کار در خارج از کشور

ورود
به جهرمی گروپ خوش آمدید

 تحصیل دکترا در اسپانیا

کشور اسپانیا یکی از بهترین گزینه های انتخابی برای سپری کردن دوره ی دکتری در اروپا می باشد. امکان تحصیل به زبان انگلیسی با هزینه های بسیار کم در رشته های مختلف و همچنین امکان اخذ اقامت دائم سبب شده تا در سال های اخیر، اسپانیا به یکی از برترین مقاصد دنیا برای مهاجرت تحصیلی تبدیل شود.

*        طول دوره تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا بین ۳ تا ۵ سال می باشد که به صورت پژوهش محور توسط دانشگاه های ممتاز ارائه می شود.

*        هزینه تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا سالیانه ۵۰۰ یورو می باشد بنابراین یکی از بهترین کشورها برای گذراندن دوره ی دکتری از نظر هزینه است.

*         توجه داشته باشید که دانش زبان انگلیسی برای پیشبرد موفقیت آمیز درخواست شما چه در مرحله ی پذیرش و چه در مرحله ی ویزا توصیه می شود اما نیازی به ارائه ی مدرک زبان برای این مراحل نیست.

*        درخواست های اخذ پذیرش برای دوره ی دکتری در تمام طول سال بدون محدودیت زمانی می تواند به اساتید راهنما، مدیر گروه و دانشگاه های اسپانیا ارائه شود.

 

شرایط تحصیل دکترا در اسپانیا

مقطع دکترا در اسپانیا یک دوره 5 ساله می باشد که به دو بخش تقسیم می شود: 2 سال اول برای گذراندن واحدهای اختصاصی و کلاسی و 3 سال دوم برای انجام پایان نامه و دفاع می باشد. پیش شرط ورود به مقطع دکترا در اسپانیا داشتن مدرک کارشناسی ارشد معتبر و تسلط به زبان انگلیسی است. هزینه تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا به صورت میانگین 500 تا 700 یورو در سال می باشد که به نسبت اکثر کشورها هزینه مقرون به صرفه ای محسوب می شود.

همچنین امکان دریافت بورسیه تحصیلی اسپانیا در مقطع دکترا نیز فراهم می باشد اگرچه رقابت برای دریافت بورسیه نسبتاً بالا است ولی متقاضیانی که دارای معدل بالای 16 در مقطع کارشناسی ارشد، نمره بالا در آیلتس، مقالات و کنفرانس های بین المللی، سابقه کار مرتبط و همچنین تاییدیه یک استاد از دانشگاه مربوطه به عنوان استاد راهنما باشند می توانند از بورسیه تحصیلی در اسپانیا برخوردار شوند که شامل شهریه رایگان و حقوق ماهیانه تا 2000 دلار است.

 

مزایای تحصیل دکترا در اسپانیا

1- تحصیل در اسپانیا در دانشگاههای معتبر بین المللی مانند دانشگاه کاتالونیا، مادرید، بارسلونا و …

2- بیش از 30 دانشگاه مورد تایید وزارت علوم در ایران

3- فرصت تحصیل به زبان انگلیسی در اسپانیا

4- بدون نیاز به ارائه مدرک زبان برای اخذ پذیرش

5- هزینه های اندک و مقرون به صرف در مقطع دکترا

6- امکان دریافت بورسیه تحصیلی

7- اجازه کار 20 ساعت در هفته

8- امکان تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی پس از ورود به اسپانیا

9- امکان دریافت گذرنامه در صورت اقامت بیش از 5 سال در اسپانیا

 

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دکترا در اسپانیا

  • -    ترجمه رسمی کلیه مدارک تحصیلی ( دانشنامه و ریز نمرات )
  • -    ترجمه شناسنامه
  • -    اسکن از صفحه اول پاسپورت
  • -    رزومه تحصیلی
  • -    سابقه کاری ( در صورت وجود )
  • -    انگیزه نامه شخصی SOP
  • -    ارائه پروپوزال
  • -    توصیه نامه
  • -    مقالات و کنفرانس های بین المللی در صورت وجود
  • -    مدرک زبان انگلیسی در صورت وجود ( TOEFL – IELTS )
  دکترا در اسپانیا  

 


دیدگاه خود را بیان کنید
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای جهرمی گروپ محفوظ می باشد
طراحی سایت-طراحی سایت- هاستینگ توسط سنادیتا
SANADATA | SanaCMS 7.3