ویزای مولتی کانادا

ویزای کانادا,ویزای مولتی کانادا,ویزای 5 ساله کانادا

کار در خارج از کشور - تحصیل در خارج از کشور - کار در انگلستان - کار در سوئد - کار در نروژ - کار در اتریش - تحصیل در اسپانیا - تحصیل در آمریکا - تحصیل در ایتالیا - تحصیل در خارج از کشور - ثبت شرکت در خارج -اقامت و اعزام دانشجو به خارج - ادامه تحصیل و زندگی در خارج از کشور - مهاجرت به استرالیا - ویزای کاری کانادا

ورود
به جهرمی گروپ خوش آمدید


ویزای توریستی کانادایی از دو نوع هستند:

 

  • ویزای تک ورودی یا سینگل
  • ویزای چندگانه یا مولتی

 

هر دو ویزا برای یک دوره ثابت معتبر هستند و بعد از پایان دادن به آنها نمیتوانند استفاده شوند.

یک ویزای تک ورودی اجازه می دهد تا صاحب ویزا فقط یک بار وارد کانادا شود. پس از اینکه کانادا را ترک کرد، به جز سفر به ایالات متحده و سنت پیر و میکلون، وی مجددا برای ورود به کانادا نیاز به یک ویزا جدید دارد. اگر گردشگر به ایالات متحده سفر کند (از جمله مناطق و حوزه های آن) یا سنت پیر و میکلون، وی برای بازگشت به کانادا نیازی به یک ویزای جدید ندارد.

یک ویزای چندگانه اجازه می دهد تا یک بازدید کننده به مدت شش ماه در هر نوبت از کانادا بیرون برود و بدون نیاز به درخواست مجدد ویزا به خاک کانادا بازگردد. ویزای چندگانه به مدت 5 سال و یا 1 ماه تا قبل از تاریخ اعتبار پاسپورت معتبر است.

 

ویزای مولتی کانادا

 

معیارهای لازم برای ویزای توریستی کانادا

  • به منظور رعایت معیارهای واجد شرایط برای یک ویزای توریستی، باید به مقامات مهاجرت موارد زیر را ثابت کنید:
  • شما یک گذرنامه معتبر دارید.
  • شما در سلامت هستید.
  • شما باید منابع مالی لازم برای پرداخت هزینه های خود در حالی که در کانادا هستید را اثبات کنید.
  • شما باید اقامت در یک کشور خارج از کانادا و پیوندهای خود با آن کشور را برای اینکه بعد از مدت ویزا به کشور خود برمیگردید را داشته باشید. (مانند شغل، خانه، دارایی های مالی یا خانواده)
  • شما قصد دارید در یک دوره خاص و مدت محدود در کانادا باقی بمانید.
  • شما قصد ترک کانادا را در پایان بازدید خود دارید.
  • شما در جست و جوی کار و یا اشتغال به کار در کانادا نیستید.
  • شما هیچ سابقه کیفری ندارید.
  • شما یک خطر امنیتی ندارید.
  • شما موافق هستید که قوانین سرزمین را رعایت کنید.
  • ممکن است لازم باشد که یک معاینه پزشکی انجام دهید.

 

مراحل درخواست برای ویزای توریستی کانادا

مرحله 1: تعیین روش درخواست

شما می توانید از هریک از دو راه زیر برای ویزای توریستی عمل کنید.

  • درخواست آنلاین : برای درخواست آنلاین شما باید به کارت اعتباری و یک اسکنر یا دوربین دسترسی داشته باشید تا بتوانید کپی های الکترونیکی مدارک مورد نیاز خود را ایجاد کنید.
  • درخواست بر روی کاغذ

 

مرحله 2: فرم درخواست ویزا را پر کنید.

دستورالعمل را بخوانید و فرم درخواست را با دقت پر کنید. توجه داشته باشید که برنامه تکمیل شده باید شامل صفحه بارکد باشد. درخواست شما ممکن است بازگردانده شود یا رد شود اگر شما تمام اطلاعات، مدارک و هزینه های درخواستی را ارائه ندهید.

 

مرحله 3: هزینه پردازش را پرداخت کنید

هزینه درخواست ویزای خود را پرداخت کنید. هزینه ها باید از طریق پیش نویس بانکی یا چک تأیید شود.

 

مرحله 4: مرکز درخواست ویزای محلی کانادا (CVAC)

به مرکز درخواست ویزای محلی کانادا (CVAC) بروید. به خاطر داشته باشید که گذرنامه، عکس ها، فرم های تکمیل شده و تمامی اسناد حمایتی را به عنوان چک لیست و دستورالعمل های پرداخت به همراه داشته باشید.

 

مرحله 5: ارسال فرم درخواست

در CVAC درخواست تکمیل شده خود را ارسال کنید و هزینه های خدمات خود را پرداخت کنید. شما یک رسید دریافت خواهید کرد. این رسید شامل شماره ردیابی منحصر به فرد شما است که برای ردیابی آنلاین پیشرفت برنامه شما ضروری است.

 

مرحله 6: پیگیری درخواست آنلاین

با استفاده از شماره ردیابی منحصر به فرد، ردیابی آنلاین پیشرفت برنامه خود را پیگیری کنید.

 

چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار و کلیه پاسپورت های قبلی
  • عکس جدید در ابعاد 3.5*4.5 رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه مدارک شناسایی (شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر، گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان در صورت همراهی)
  • گواهی اشتغال به کار بر روی سربرگ شرکت (انگلیسی)
  • گواهی تمکن مالی (پرینت 4 ماهه اخر حساب، سند ماشین،...)
  • ارائه دعوت نامه (در صورت نداشتن دعوت نامه ارائه رزرو هتل، رزرو بلیط رفت و برگشت و برنامه سفر اجباری است)

 

این ویزای 5 ساله تنها با اثبات تمکن مالی بالا و بدون نیاز به مدرک زبان امکان پذیر است. تمکن مالی شما به وسیله ی پرینت حساب بانکی در چند ماه اخیر ثابت میگردد. ویزای شینگن نیز از لازمه های دریافت این نوع ویزا میباشد، در صورتی که شما ویزای شینگن ندارید، جهرمی گروپ میتواند به صورت تضمینی و با عقد قرار داد در کوتاهترین مدت شینگن شما را دریافت کند. برای اینکه احتمال موفقیت پروسه ی دریافت این نوع ویزا بالا برود بهتر است که متقاضی از یک سری موارد دیگر نیز برخوردار باشد، از جمله اشتغال به کار یا تحصیل در ایران و یا مالکیت ملک در ایران. مدت زمان مورد نیاز برای دریافت این ویزا بعد از کسب شینگن حد اکثر 2 ماه و نیم است.

برای اطلاعات بیشتر لطفا با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

 

گردآوری مطالب: پریا رجبی


دیدگاه خود را بیان کنید
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای جهرمی گروپ محفوظ می باشد
طراحی سایت-طراحی سایت- هاستینگ توسط سنادیتا
SANADATA | SanaCMS 7.3